Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Θέλουν τα λεφτά μας να τα....βλέπουν

«Επιστρέψτε τα χρήματα στις τράπεζες!». Πρόσκληση προς όλους τους Έλληνες να καταθέτουν τις - λιγοστές ή  και μεγαλύτερες - οικονομίες τους στις ελληνικές τράπεζες απηύθυνε σήμερα από το βήμα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Αντιπρόεδρος υπογράμμισε, ότι για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα επέστρεψαν καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.

«Για πρώτη φορά την εβδομάδα αυτή είχαμε επιστροφή καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες κάτι που σημαίνει ότι η αγορά αντιδρά θετικά, ο Έλληνας πολίτης το ίδιο» ανέφερε.

Στο σημείο αυτό κατέφυγε στην ρητορική ερώτηση για τους Έλληνες καταναλωτές: «Πού θα βρουν ασφαλέστερο τραπεζικό σύστημα; Πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλά;» 

«Οι ελληνικές τράπεζες είναι διασφαλισμένες από την ΕΚΤ από το EFSF, το ΔΝΤ, την Ευρωζώνη και από την ελληνική κυβέρνηση κι αυτό αφορά τις τράπεζες ως οντότητες και τις καταθέσεις απολύτως.

Ούτε να τις έχουμε κάτω από το μαξιλάρι συμφέρει, ούτε στο εξωτερικό συμφέρει γιατί εδώ βοηθώντας την Οικονομία βοηθούμε τελικά το σπίτι μας και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Το μήνυμα αυτό είναι ένα ομόθυμο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό».

ΤΑ ΝΕΑ

Συνέχεια »