Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

6,415 Έλληνες κατηγορούμενοι

Ογδόντα δύο δικογραφίες σε βάρος ιδιοκτητών ταξί έχουν σχηματιστεί από τις 18 Ιουλίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 18-07-2011 έως τις 27-07-2011 έχουν σχηματισθεί, σε πανελλαδικό επίπεδο, ογδόντα δύο δικογραφίες στις οποίες εμπλέκονται 6.415 άτομα. Από αυτές τις δικογραφίες, 35 έχουν υποβληθεί στον Εισαγγελέα και εμπλέκονται 5.524 άτομα, ενώ τα ποινικά αδικήματα που αφορούν το προανακριτικό υλικό είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλα συναφή αδικήματα.

Πάντως, την Παρασκευή, ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης θα έχει την Παρασκευή διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των ιδιοκτητών και των οδηγών.

Ο κ. Ραγκούσης θα συναντηθεί στις 11 το πρωί με την ομοσπονδία των ιδιοκτητών ταξί και στις 12 με τα σωματεία των οδηγών. Στη συνέχεια, ο υπουργός θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνέχεια »


1 σχόλια: