Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Πουλάνε τον ήλιο μας

Σε έκταση 1.500 στρεμμάτων θα εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό πάρκο συνολικού προϋπολογισμού 200 εκατομμυρίων ευρώ και ισχύος 70 MW Την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας έλαβε η εταιρεία ΕΕΝ Hellas, 100% θυγατρική του γαλλικού κολοσσού EDF Energies Nouvelles, για την κατασκευή του δεύτερου μεγαλύτερου σε ισχύ φωτοβολταϊκού πάρκου της χώρας, συνολικής ισχύος 70 MW, στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας.
Σε έκταση 1.500 στρεμμάτων θα εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό πάρκο συνολικού προϋπολογισμού 200 εκατομμυρίων ευρώ και ισχύος 70 MW Το έργο θα κατασκευαστεί σε έκταση 1.500 στρεμμάτων, έχει προϋπολογισμό 200 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την ΕΕΝ Hellas.
Πρόκειται ωστόσο για το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο που εγκρίνεται από τη ΡΑΕ, καθώς το έργο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη έχει άδεια 50 MW, ενώ το αντίστοιχο έργο στην Κοζάνη, ισχύος 200 MW, δεν έχει ακόμη λάβει άδεια παραγωγής.
Παράλληλα, «πράσινο» φως δόθηκε στην ίδια επιχείρηση για την κατασκευή τριών αιολικών έργων σε Θεσπρωτία και Αρτα (άνω των 101 MW), καθώς και στη γερμανική Unigea για την κατασκευή αιολικού πάρκου στις Σέρρες (ισχύος 114 MW).

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Συνέχεια »


1 σχόλια: