Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Τον πουλάνε για ψίχουλα

Στα 391.630.153,62 ευρώ, θα ανέλθει το συνολικό τίμημα που θα καταβάλει η Deutsche Telekom για να αποκτήσει από το Δημόσιο το «πακέτο» του 10% του ΟΤΕ (αφορά 49.015.038 μετοχές, προς 7,99 ευρώ ανά μετοχή), σύμφωνα με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, η οποία δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο.
Με βάση την ίδια απόφαση, η μεταβίβαση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της «Εθνικής Χρηματιστηριακής».
Επίσης, αποφασίστηκε να ανατεθεί στη δικηγορική εταιρεία «Κυριακίδης Γεωργόπουλος & Δανιόλος Ησαΐας» το έργο της παροχής υπηρεσιών νομικού συμβούλου σχετικά με τη συναλλαγή, ενώ στη UBS Limited θα ανατεθεί το έργο της παροχής γνωμάτευσης περί του ευλόγου και δικαίου της τιμής πώλησης των μετοχών.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Συνέχεια »