Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Μίκης προς Πεταλωτή: "Εγώ δεν προσκυνώ την Μέρκελ"

Ο Μίκης Θεοδωράκης κάλεσε τον Γιώργο Πεταλωτή να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς του. «Ο κ. Πεταλωτής, αστόχαστα (;) και ανιστόρητα, με χαρακτήρισε έμμεσα φασίστα. Αυτή είναι πολύ βαρειά κουβέντα, που επειδή ακριβώς βιάζει την ιστορική πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό να γυρίσει κάποτε μπούμεραγκ ενάντια σ' αυτόν που την εκστομίζει και την παράταξή του».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα, αλλά και στα video που προβλήθηκαν και έδειχναν τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται μαζί με τους κουκουλοφόρους.

«Για να του φρεσκάρω τη μνήμη, φασιστική πράξη είναι όταν το 20% του εκλογικού σώματος, όπως δείχνουν όλα τα γκάλοπ ότι είναι η σημερινή δύναμη του ΠΑΣΟΚ, περιφρονεί το 80%. Και οχυρωμένο πίσω από την Τρόικα, τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους, υποβάλλει τον Λαό και το Έθνος σε σκληρή δοκιμασία με απρόβλεπτες συνέπειες για την ίδια την ύπαρξή τους. Όσον αφορά τους βουλευτές που φορτώθηκαν την ιστορική ευθύνη του "ΝΑΙ", δεν είναι μόνο οι αφισσοκολητές της "ΣΠΙΘΑΣ" (που κατηγορεί και απειλεί ο κ. Πεταλωτής) που πιστεύουν ότι η πράξη τους προσβάλλει το δημόσιο αίσθημα, τις ιστορικές μας παραδόσεις, τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας και τους αγώνες για ελευθερία που ξεκίνησαν από το "ΟΧΙ" των Ελλήνων».

Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης από την πλευρά της κυβέρνησης, και δηλώνει ότι η «Σπίθα» κάνει μια ειρηνική επανάσταση.

«Είναι η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού. Είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες που καθημερινά σας μουντζώνουν εσάς και την παράταξή σας, κ. Πεταλωτή. Αν τολμάτε λοιπόν, πείτε καθαρά στους Έλληνες ότι είναι φασίστες, γιατί δεν έμαθαν να προσκυνούν όπως μερικοί άλλοι την κ. Μέρκελ και ΣΙΑ. Και βγάλτε απ' το μυαλό σας ότι θα μπορέσετε με τη γνωστή μέθοδο της λάσπης να μας φορτώσετε οποιαδήποτε μη ειρηνική συμπεριφορά, αφού από την Ιδρυτική Διακήρυξη έως και σήμερα τονίζουμε συνεχώς ότι κάνουμε μία ειρηνική επανάσταση».

Τι είχε δηλώσει ο Γ. Πεταλωτής

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, το βράδυ της Κυριακής, είχε υποστηρίξει πως πίσω από τις αφίσες που κυκλοφόρησαν στη Θράκη και στοχοποιούσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ήταν οι «Σπίθες Θράκης, τα γνωστά μέλη της οργάνωσης Σπίθα, με ακραίες και εθνικιστικές προεκτάσεις. Δήλωσα ξεκάθαρα ότι δεν είναι "Αγανακτισμένοι" αυτοί οι πολίτες».
 
REAL NEWS

Συνέχεια »