Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

H λίστα των γερολαδάδων

Τη σύνθεση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών.

Οι κ. Ιωάννης Κουκιάδης και Kωνσταντίνος Μητρόπουλος, αναλαμβάνουν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου, μετέχουν επίσης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, οι κ. Ανδρέας Ταπραντζής και Αντώνιος Βαρθολομαίος και η κ. Άννα Ζωηρού.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι να καταστεί δυνατή στις αμέσως επόμενες ημέρες η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου και η άμεση έναρξη λειτουργίας του Ταμείου. Σημειώνεται, ότι στο Ταμείο θα μετέχουν, ως παρατηρητές, και δύο εκπρόσωποι από την ευρωζώνη.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου προτείνεται ως εξής:

1. Πρόεδρος: Ιωάννης Κουκιάδης, Ομότιμος Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην Υπουργός, πρώην Ευρωβουλευτής, πρώην Πρόεδρος Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, πρώην Πρόεδρος Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας.

2. Διευθύνων Σύμβουλος: Kωνσταντίνος Μητρόπουλος: διδάκτωρ του London Business School, στέλεχος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, με ιδιαίτερη εμπειρία στη Διοίκηση έργων (project management) και στη διαχείριση χαρτοφυλακίων, Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αγγλικού Chamber of Commerce .

3. Εντεταλμένος Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος): Ανδρέας Ταπραντζής, διδάκτωρ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στέλεχος επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, πρώην Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΤΑ, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ταχυδρομικού Συμβουλίου

4. Αντώνιος Βαρθολομαίος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Fordham της Νέας Υόρκης, στέλεχος επιχειρήσεων, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΔΑΠ, με εμπειρία σε θέματα πιστοδοτήσεων, κεφαλαιαγοράς, κτηματαγοράς και ανάπτυξης ακινήτων καθώς και τιτλοποίησης στεγαστικών δανείων.

5. Άννα Ζωηρού, οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων, επιστημονική σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
REAL NEWS

Συνέχεια »