Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Πουλάνε υγεία οι Τράπεζες

Πακέτα υγείας σε συνεργασία με μεγάλους ιδιωτικούς ομίλους διαθέτουν, η μία μετά την άλλη, οι μεγαλύτερες τράπεζες δελεάζοντας τους πελάτες τους με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, ειδικά προνόμια και γενναίες εκπτώσεις σε ιατρικές εργασίες.
Οσοι έχουν λογαριασμό καταθέσεων ή πιστωτική κάρτα - ανάλογα με την τράπεζα - μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα αυτά είτε δωρεάν είτε με κόστος έως 100 ευρώ τον χρόνο.
Οπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη, με τον τρόπο αυτό τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εξασφαλίζουν αύξηση του τζίρου, που γίνεται από τις πιστωτικές κάρτες, και οι ιδιωτικοί όμιλοι υγείας αυξάνουν την πελατεία τους, καθώς αποκτούν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή πελατών.

Τι προσφέρουν. Την πιο πρόσφατη κίνηση στη σκακιέρα των υπηρεσιών υγείας έκανε η Τράπεζα Κύπρου, η οποία διαθέτει σε συνεργασία με τον Ομιλο Ιατρικού Αθηνών το πρόγραμμα «Φροντίδα Υγείας». Το πρόγραμμα δίνεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους καρτών της Τράπεζας Κύπρου και προσφέρει ειδικά προνόμια και εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 30%. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η πραγματοποίηση της πληρωμής με μία από τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.
Η Εθνική Τράπεζα διαθέτει το πρόγραμμα υγείας «gohealth» στους κατόχους των πιστωτικών καρτών go. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και προσφέρει προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις, καθώς και εκπτώσεις που φτάνουν στο 40% για ιατρικές εργασίες.
Η ίδια τράπεζα διαθέτει επίσης το πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων «Προλαμβάνω», το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν ετήσιο check-up, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι 250 ευρώ ετησίως και έκπτωση έως 50% ανάλογα με τον τύπο των εργασιών και κοστίζει 100 ευρώ ετησίως.
Η πρόταση της Alpha Bank ονομάζεται «Υγεία για όλους» και προσφέρει έναν συνδυασμό δωρεάν προνομιών, σημαντικών εκπτώσεων και παροχών έναντι 50 ευρώ τον χρόνο. Περιλαμβάνει δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο, σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις και οδοντιατρικές εργασίες, και ιατρικές επισκέψεις ιατρών έναντι 30 ή 60 ευρώ.
Η Εurobank διαθέτει το πρόγραμμα «Ζωή και Υγεία», το οποίο προσφέρει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως 200 ευρώ τον χρόνο, δωρεάν check-up και εκπτώσεις έως 40% σε νοσηλεία και οδοντιατρικές εργασίες. Το κόστος του προγράμματος είναι 100 ευρώ ανά έτος.
Η πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς ονομάζεται «Υγεία και Οικογένεια» και καλύπτει ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιο check-up και εκπτώσεις σε περίπτωση νοσηλείας ή για ιατρικές πράξεις με κόστος - ανάλογα το πακέτο - που αρχίζει από τα 85 ευρώ τον χρόνο.
Η Μarfin Εgnatia Βank συνεργάζεται με τον κοινής ιδιοκτησίας όμιλο Υγεία προκειμένου να διαθέσει το προϊόν Μarfin Ταμιευτήριο και Υγεία που επιτρέπει στους πελάτες της τράπεζας να πραγματοποιήσουν δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς 32 ειδικοτήτων, ενώ περιλαμβάνει σοβαρές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές. Το κόστος είναι 60 ευρώ ανά έτος για κάθε ενήλικο και 40 ευρώ για κάθε παιδί, ενώ το ποσό επιστρέφεται αν το μέσο υπόλοιπο του λογαριασμού υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ.
Η Εμπορική Τράπεζα διαθέτει την πιστωτική κάρτα «Εmporiki Βank Προνόμιο Υγείας», η οποία μεταξύ των άλλων παρέχει δωρεάν check-up κάθε χρόνο, σημαντικές εκπτώσεις για διαγνωστικές εξετάσεις και επεμβάσεις, καθώς και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη.
Η Attica Bank, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Generali και τον όμιλο Euromedica, με κόστος 8 ευρώ τον μήνα έχει δημιουργήσει το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Attica Φροντίδα», το οποίο προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και απεριόριστο αριθμό ιατρικών επισκέψεων με κόστος 25 ευρώ ανά επίσκεψη.
Με ετήσιο κόστος 110 ευρώ και μέσω των καταθετικών λογαριασμών της, η Geniki Bank προσφέρει το πρόγραμμα Geniki Μέριμνα, που περιλαμβάνει δωρεάν ετήσιο check-up δωρεάν και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις έως 100 ευρώ και σημαντικές εκπτώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ

Συνέχεια »