Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Κάνουμε ό,τι προστάξει ο Οργανισμών Ηνωμένων Εβραίων

«Πάγια θέση της Ελλάδος είναι η ανάγκη επίλυσης του Παλαιστινιακού με συμφωνημένη λύση, μετά από διαπραγματεύσεις που θα διασφαλίζουν ότι δύο κράτη θα ζουν ειρηνικά», υπογράμμισε το πρωί στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα για τις απαγορεύσεις απόπλου των πλοίων με ανθρωπιστική αποστολή για τη Γάζα.
«Παραμένει η θέση μας ότι πρέπει να υπάρξει άρση του αποκλεισμού. Θεωρούμε ότι είναι ένας απαράδεκτος αποκλεισμός και μάλιστα και ατελέσφορος πολιτικά, γιατί δεν έρχεται να συμβάλει στην αναγκαία δυναμική που πρέπει να πάρουν αυτή τη στιγμή οι ειρηνευτικές διαδικασίες», δήλωσε η κα Ξενογιαννακοπούλου, σημειώνοντας ότι η απαγόρευση του απόπλου «δεν ήταν μια στάση που επέλεξε η Ελλάδα, αλλά είναι μια στάση μετά από έκκληση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, προκειμένου να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές». Η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να επισημάνει τα δραματικά γεγονότα που πέρυσι στοίχισαν ανθρώπινες ζωές, αλλά και τη δήλωση του Ισραήλ ότι επρόκειτο να παρεμποδίσει την προσέγγιση της Flotilla.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Συνέχεια »