Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Μιχάλης Χίτλερ έφα

Την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στις οποίες θα προσκληθούν να πάρουν μέρος όλα τα κόμματα, με στόχο την καταδίκη των φαινομένων άσκησης βίας εναντίον πολιτικών προσώπων και «τη δημιουργία κοινού μετώπου απέναντι στα φαινόμενα βίας, που υπονομεύουν τη δημοκρατία, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία» ζητάει με επιστολή του προς όλες τις Νομαρχιακές και Τομεακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτά τα φαινόμενα βίας είναι καθοδηγούμενα από ακραίες ομάδες. που ωστόσο δεν κατονομάζει.
Στην επιστολή του με ημερομηνία τη 19η Ιουλίου, ο κ. Καρχιμάκης αναφέρεται στην οικονομική κρίση που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,επιρρίπτοντας ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στις πολιτικές των τελευταίων χρόνων "με αποκορύφωμα τα τελευταία πέντε χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ".
Ο κ. Καρχιμάκης αναγνωρίζει ότι οι "μεγάλες οικονομικές κρίσεις γεννούν αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες, κοινωνική αναταραχή, συγκρούσεις και οξείες πολιτικές αντιπαραθέσεις" υποστηρίζει όμως ότι τα φαινόμενα βίας και οι προπηλακισμοί σε βάρος του πολιτικού συστήματος και των εκλεγμένων αντιπροσώπων του, δεν είναι είναι "όπως κάποιοι ισχυρίζονται αυθόρμητες ενέργειες εκδήλωσης της «αγανάκτησης» των πολιτών, αλλά οργανωμένες προσπάθειες με στόχο να απαξιωθεί και να υπονομευθεί το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος".
"Οι συνεχιζόμενοι προπηλακισμοί, παρά την καταδίκη τους από το σύνολο σχεδόν των πολιτικών κομμάτων, φαίνεται ότι καθοδηγούνται και από ακραίες ομάδες και πρόσωπα που δρουν στα όρια του νόμου" τονίζει στην επιστολή του ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει πως "όλα αυτά τα φαινόμενα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ανομία και τελικά πλήττουν και την ίδια τη χώρα. Υπονομεύουν τις ατομικές ελευθερίες, ενισχύουν την ανασφάλεια και ακρωτηριάζουν τη Δημοκρατία. Από τις συμπεριφορές αυτές, κερδίζουν μόνο τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντα που επιδιώκουν αδύναμα πολιτικά συστήματα προκειμένου να εξυπηρετούνται". 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Συνέχεια »