Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Η Αχαΐα "κρέμασε" τους δοσίλογους


Στοχοποιήθηκαν πλέον οι βουλευτές Αχαίας (όλοι πλην του βουλευτή του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Αριστεράς) αφού κυκλοφόρησαν αφίσες στους δρόμους με τη λέξη "καταζητείται" και τον υποτιμητικό και ιστορικά βεβαρημένο χαρακτηρισμό "δωσίλογος".
Τόσο οι τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Κώστας Σπηλιόπουλος, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου) όσο και οι βουλευτές της ΝΔ (Νίκος Νικολόπουλος - Μιχάλης Μπεκίρης) και του ΛΑΟΣ (Αλέκος Χρυσανθακόπουλος) κατηγορούνται γιατί οι μεν τέσσερις πρώτοι ψήφισαν το "μεσοπρόθεσμο" και οι άλλοι για τον εφαρμοστικό νόμο.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αφού κάποιοι εκτιμούν πως χωρίς διάθεση να εφευρεθούν δικαιολογητικά για την ευθύνη που φέρει και το πολιτικό προσωπικό της Αχαϊας για την κρίση και την κατάντια της χώρας, δεν σημαίνει ότι η στοχοποίηση των βουλευτών συνιστά... θεραπεία ώστε να βρει η πολιτική το χαμένο της κύρος.
Οι βουλευτές αντέδρασαν καταδικάζοντας την ενέργεια, ενώ ο Νίκος Νικολόπουλος τόλμησε και πήγε επί τόπου εκεί που το συνεργείο αφισοκολλούσε. Διαπίστωσε πως... δεν ήταν αναγνωρίσιμος, αφού προφανώς τα μέλη του συνεργείου δεν ήσαν από την περιοχή. Πάντως και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης καταδίκασε την ενέργεια θεωρώντας πως αγγίζει τα όρια του φασισμού. 

DETE.GR

Συνέχεια »