Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Υπουργείο Προστασίας Παρακρατικών

Την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. υιοθετεί και επισήμως το πόρισμα του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το βίντεο που δείχνει δύο «διαδηλωτές» με τους λοστούς να υποθάλπονται από τα ΜΑΤ στη Βουλή, την περασμένη Τρίτη.
Σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας - εξπρές, που διενήργησε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για το περιστατικό, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποδέχεται και υιοθετεί την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. κατά την οποία οι "λοστοφόροι" είναι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που απεγκλωβίστηκαν από τα ΜΑΤ. 
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

"· Τα άτομα τα οποία εμφανίζονται στο βίντεο με πολιτική περιβολή είναι ιδιώτες, εργαζόμενοι της Ε.ΘΕ.Λ., οι οποίοι την Τρίτη το μεσημέρι (28-06-2011) συμμετείχαν σε πορεία στην πλατεία Συντάγματος και εγκλωβίστηκαν, επί δίωρο περίπου, εντός στοάς επί της οδού Όθωνος, μετά από επίθεση και βιαιοπραγίες, που δέχθηκαν από μεγάλο αριθμό αγνώστων.
· Ιδιώτες που αντελήφθησαν το περιστατικό αλλά και οι ίδιοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, με εντολή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, μετέβη στο σημείο και αφού τους απεγκλώβισε τους οδήγησε με ασφάλεια στο δεξί φυλάκιο της Βουλής (Όθωνος).
· Στο σημείο παρέμειναν επί είκοσι λεπτά περίπου και μετά αποχώρησαν.".
Η έρευνα που ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή ταχύτητα, παρόμοια δεν έχει απαντηθεί σε άλλες περιπτώσεις αφήνει αναπάντητα αρκετά ερωτήματα, καθώς στο βίντεο δεν φαίνεται να μεταφέρονται οι "εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ" στη Βουλή συνοδεία αστυνομικών, αλλά είναι προφανές ότι προχωρούν ανεξάρτητη, την ίδια ώρα που προσάγεται βιαίως διαδηλωτής από το ΜΑΤ και οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ζητούν την απελευθέρωσή του. Όπως έγινε γνώστο από το υπουργείο το σχετικό προανακριτικό υλικό που συλλέχθηκε υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Συνέχεια »