Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Έδιωξαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ οι Τρικαλινοί

Νέες επιθέσεις εναντίον βουλευτών και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, σημειώνονται καθημερινά σε όλη τη χώρα. Σημερινό «θύμα» των αγανακτισμένων πολιτών ήταν η βουλευτής Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη (ΠΑΣΟΚ) η οποία εκδιώχθηκε από στούντιο τοπικού καναλιού στη διάρκεια συνέντευξη της.
Οι αγανακτισμένοι των Τρικάλων εισέβαλαν στις 4 το απόγευμα στο στούντιο διακόπτοντας την συνέντευξη της βουλευτού καταγγέλοντας την, για τα «ψέματά» τα δικά της και του  ΠΑΣΟΚ.
Η ομάδα των αγανακτισμένων είχε ως βασικά συνθήματα «Ψωμί –Παιδεία – Ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73», «Αλήτες -ρουφιάνοι- πολιτικοί»,  «κλέφτες κλέφτες». Η βουλευτής φυγαδεύτηκε από το στουτιο και τον τηλεοπτικό σταθμό, ύστερα από μισή ώρα συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σαριγγαλάς εκπρόσωπος της ομάδος των αγανακτισμένων που πραγματοποίησαν την χθεσινή εισβολή, διάβασε κείμενο με τις θέσεις τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Συνέχεια »