Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Είναι χαζός και επικίνδυνος

"Πετύχαμε ιστορικής σημασίας αποφάσεις" και "καταστήσαμε το πρόβλημα του χρέους διαχειρίσιμο", είπε ο Γ. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ υπογράμμισε ότι: "Απαλλάχθηκε ο ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας" και "τώρα μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία'.
Παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης, ο πρωθυπουργός είπε ότι η χθεσινή συμφωνία αποτέλεσε προσωπικό του στοίχημα, το οποίο υπηρέτησε με αυταπάρνηση, παρά τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι η Ευρώπη δεν άκουγε την Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο η χώρα μας κατόρθωσε να παραμείνει όρθια και ζωντανή.
"Ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, αλλά καταφέραμε ισχυρές συνθήκες ασφάλειας", τόνισε ο Γ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι εμείς, ως Ελλάδα, κάνουμε τη δουλειά μας, κάνουμε θυσίες, οι οποίες δεν μπορεί να είναι έρμαιο των αγορών ούτε της αναποφασιστικότητας της Ευρώπης και διευκρίνισε ότι στη βάση αυτή διαπραγματεύθηκε χθες και το προηγούμενο διάστημα.

Ο Γ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία, όπως είπε "έχασε την ιστορική ευκαιρία να συμμετέχει στην προσπάθεια του ελληνικού λαού για την έξοδο από την κρίση. Επέλεξε την εξέδρα, από τη μάχη και ποντάρισε στην αποτυχία της χώρας". 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Συνέχεια »