Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

ΤΑΧΙ εναντίον Κράτους

Αιφνίδιες κινήσεις σε όλη τη χώρα ετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες ταξί


Σε αιφνίδιες κινήσεις αποκλεισμών του οδικού δικτύου και άλλων σημείων-αιχμής θα προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία διαρκείας κατά της απόφασης Ραγκούση για απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, σηκώνοντας τις μπάρες από τις 9:00 το πρωί και για περίπου δύο ώρες.
Στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι αποκλεισμένο το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» . «Μπλόκο» έχουν στήσει και στο λιμάνι, όπου βρίσκονται δύο κρουαζιερόπλοια και εμποδίζεται η πρόσβαση τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή.. Στα Χανιά οι αυτοκινητιστές που αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, έχουν παρατάξει από τις 8:00 το πρωί τα αυτοκίνητα τους έξω από το κτίριο που στεγάζει τις δυο οικονομικές υπηρεσίες των Χανίων και θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, αποκλείοντας την είσοδο των δυο υπηρεσιών.
Σε κατάληψη της Εφορίας, του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ προχώρησαν απο το πρωί οι οδηγοί των ταξί της Σάμου, ο οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τις κινητοποιήσεις τους αλλά και τις καταλήψεις σε διάφορα δημόσια κτίρια.
Σημειώνεται ότι χθες το πρωί, απέκλεισαν συμβολικά το αεροδρόμιο της Σάμου, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα σε πτήσεις.
«Θα συνεχίσουμε μέχρι να τους σπάσουμε τα νεύρα» είπε το βράδυ της Τετάρτης στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, επιτιθέμενος με δριμύτητα στον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και ευχαριστώντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκφράζουν αντιρρήσεις για τις κινήσεις του υπουργού. 

ΤΟ ΒΗΜΑ

Συνέχεια »