Από την 29η Ιουνίου 2011 η Ελλάδα ζει μια πρωτότυπη Κατοχή. Σ΄αυτό το blog είναι συγκεντρωμένες οι ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης ενάντια στον εγκλωβισμένο ελληνικό λαό. Καθώς και πράξεις αντίστασης απέναντι στην λαίλαπα των "εκλεγμένων δημοκρατών".

Τα ντοκουμέντα της ντροπής και πράξεις αντίστασης

Αγανάκτηση εκτός ορίων

Ο βουλευτής Ν. Τσώνης, ενώ δέχεται επίθεση Η πίεση των «αγανακτισμένων» στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας οδήγησε σε ακραίες καταστάσεις, όπως στον ξυλοδαρμό του Νίκου Τσώνη στη Λαμία. Στα Τρίκαλα έγραψαν συνθήματα στα γραφεία και των πέντε βουλευτών, ενώ στη Θράκη κυκλοφόρησαν αφίσες και φεϊγβολάν κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Καταδίκασαν τη βία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ενώ τα επεισόδια έγιναν αφορμή για νέο γύρο επιθέσεων της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής Ν. Τσώνης, ενώ δέχεται επίθεση Νύχτα βίας και πρωτόγνωρων -για τα δεδομένα της Λαμίας- επεισοδίων από πολίτες, κατά του κυβερνητικού βουλευτή Νίκου Τσώνη, ο οποίος δέχτηκε καταιγίδα καφέδων, γιαουρτιών, προπηλακισμούς, αλλά και χτυπήματα από πολίτες, λίγο πριν από τη νομαρχιακή συνέλευση του κόμματος στη Λαμία. Τα επεισόδια καταδικάστηκαν έντονα από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.
Ολα άρχισαν στις 20.10. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αγνοώντας το δυσμενέστατο κλίμα οργάνωσε τη Νομαρχιακή Συνέλευση στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί συγκεντρώθηκαν δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες που πληροφορήθηκαν ότι θα μετέχει σε αυτήν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο γραμματέας συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Νίκος Μαδεμλής.
Οταν εμφανίστηκε ο Ν. Τσώνης, ο οποίος στη Βουλή αιτιολόγησε τη θετική ψήφο του πως το έκανε κατόπιν πιέσεως ενός Λαμιώτη πολίτη (του Δημητράκη), τον πλησίασε κάποιος από το πλήθος και τον επέπληξε: «Εσύ είσαι που ψήφισες το Μεσοπρόθεσμο; Ντροπή σου και φτου σου» και έκανε μια κίνηση να φτύσει τον βουλευτή.
Τότε, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Τσώνης σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στον πολίτη, τον έπιασε από το λαιμό και του απηύθυνε βαρύτατες ύβρεις όπως: «Τι κάνεις ρε μαλ...., θα σε γαμ...., κ....παιδο».
Αμέσως ο χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τον βουλευτή να ξεφεύγει από τα χέρια των πολιτών και να τρέχει να σωθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί αυτός ή συνεργάτες του ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν σε χρόνο-ρεκόρ και με τη βοήθειά τους ο βουλευτής ανέβηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ. Ασφαλώς ούτε λόγος να γίνεται για Νομαρχιακή Συνέλευση.
Τελικά, τόσο ο κ. Τσώνης όσο και τα άλλα στελέχη και οι δήμαρχοι, ταλαιπωρημένοι ορισμένοι και με ελαφρώς σχισμένα ρούχα, κατάφεραν να αποχωρήσουν και να φυγαδευτούν από τους αστυνομικούς. *

Συνέχεια »